10.Pohádkový les v Jaroměřicích

03.07.2017 08:56

Uběhlo neuvěřitelných 10 let od organizace 1. pohádkového lesa v Jaroměřicích v roce 2008. Tehdy přišlo hledat ve velkém vedru princeznu Jarmilku 128 dětí na 16ti zastaveních s 43 pohádkovými postavami, nicméně s velkou radostí a dobrým koncem.

Letos opět přes tropické vedro jsme zaregistrovali v Pohádkovém království - v Centru života a podnikání - 275 dětí, které se vydaly hledat princeznu s rodiči  a příbuznými. Dohromady prošli 24 stanovišť, kde je zabavilo na 70 pohádkových bytostí, včetně Šubířů, zakladatelů Kalvárie.

Po dlouhé procházce přes Kalvárii na hřišti TJ bylo připraveno sehraným týmem občerstvení. Doprovodný program letos mimo pohybové, výtvarné a hasičské aktivity výborně zpestřil šašek VIKY. Čekání na pohádkový průvod nebylo nudné a vydání princezny Jarmilky panu králi Jaromírovi a jeho choti bylo odměněno zaslouženým potleskem.

Poděkování patří všem, kteří se na organizaci velké akce podílejí - ať velkým či malým dílem. Když se dá dohromady nezištná ochota nejméně stovky dobrovolníků a několika sponzorů, úspěch by měl být zaručen. Vždy je ještě důležité neovlivnitelné počasí, možná letos vedro odradilo několik účastníků, ale věříme, že JAROMĚŘICKÝ LES již patří k nejvyhledávanějším akcím pro děti a rodiče v našem regionu.

Vše dopadlo dobře, děti, dospělí i my - organizátoři - byli spokojení.

 

Fotogalerie: 10.Pohádkový les v Jaroměřicích

Tato fotogalerie je prázdná.

Fotogalerie: 10.Pohádkový les v Jaroměřicích

Tato fotogalerie je prázdná.